OVER ONS

Over ons

_____

Van consult tot social marketing strategie. Coffee Content stelt een online strategie en een content kalender op, zodat je precies weet wanneer er wat online komt. De online strategie helpt bij het vertalen van je organisatiedoelstellingen, naar een manier om met behulp van content dit doel te bereiken.

Mijn naam is Naomi van Griensven en ik ben in 2020 begonnen met mijn bedrijf Coffee Content. Met mijn bedrijf Coffee Content voorzie ik jouw social media kanalen van actuele, commerciële, informatieve en grappige content! Ik help bedrijven die geen tijd en/of inspiratie hebben om hun social media bij te houden en dit neem ik helemaal uit handen! Van het fotograferen tot het creëren en beheren van de content.

We bieden verschillende pakketten en diensten om jouw als ondernemer te ontlasten. Wij bieden social marketing pakketten om je social media kanalen te optimaliseren en in beheer te houden. Ook voor al uw webdesign, offline marketing en campagnes ben je bij Coffee Content aan het juiste adres. Wil je liever zelf je marketing zelf beheren, maar weet je niet waar je moet beginnen. Dan hebben we ook daar een mogelijkheid toe. Wij zijn sterk voorstander van een participatie proces met onze klanten. Dit betekent dat wij op locatie werken en jou alle tricks leren van het creëren van een sterke online positionering. Voor het optimaliseren van uw social media accounts, maar ook om al uw evenementen bieden wij ook verschillende foto en videografie reportages aan.

Buiten onze scherpe prijzen in vergelijking tot onze concurrenten hebben we ook onze 7 zekerheden opgesteld:

  1. Transparant
  2. Flexibel
  3. Betaalbaar
  4. Expertise
  5. Klantgericht
  6. Gelukkige teamleden
  7. Meewerken op locatie

Benieuwd naar onze 7 zekerheden? Lees snel verder op de pagina.

GrayColorful

Jouw content, onze zorg.

Ieder bedrijf is anders en heeft dus ook andere marketing behoeften. Ben je op zoek naar een bedrijf die de volledige marketing in beheer neemt en ook op locatie meewerkt? We willen marketing voor iedere onderneming mogelijk maken. Van ZZP’er tot MKB. Met een klein bedrag of een groter budget kun je bij Coffee Content terecht. Benieuwd naar onze tarieven?

GrayColorful
GrayColorful
7 zekerheden

Onze 7 zekerheden

Wij zijn transparant richting onze klanten. Om inzicht te bieden in onze werkzaamheden leggen we alles vast op basis van een urenregistratie. Zo vermelden we het aantal gewerkte uren en omschrijven we wat we daarin welke werkzaamheden er zijn gedaan. 

Wij begrijpen dat iedere organisatie afhankelijk is van trends en seizoenen. Wij denken dan ook graag mee met onze ondernemers en zetten graag een stapje extra als dit nodig is, maar nemen ook zeker een stapje terug als het even niet zo breed is. Zo sta je nooit voor verrassingen aan het einde van de maand.

Bij vergelijkbare organisaties betaal je meer dan €65,- tot €90,- per uur voor het bijhouden van de marketing. Bij Coffee Content betaal je een scherp tarief van €50,- per uur op alle werkzaamheden. Denk hierbij aan fotografie, videografie, campagnes, webdesign en andere marketing werkzaamheden. 

Binnen Coffee Content vinden we het belangrijk dat iedereen zich gaat zien als een expert binnen zijn vakgebied. Dit doen we door intern opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Dit plan stellen we samen op met doelstellingen en verbinden we aan de juiste facetten die de sterke kwaliteiten van onze medewerkers begunstigen. Behaalde expertises zijn o.a. onderaan deze pagina zichtbaar. 

Wij werken niet op basis van een checklist. Wij proberen bij alles wat we doen mee te denken met de klant. Zo proberen we samen te kijken naar een optimaal resultaat voor langere termijn.

Onze medewerkers staan op 1. Blije medewerkers geven blije klanten, daar geloven wij in. Daarom luisteren we naar onze medewerkers en waarderen we deze inbreng.

Meedenken wordt gewaardeerd. En werken wordt beloond!

We hebben een kantoor, maar we zitten hier niet vak… Dat klinkt misschien een beetje gek. We zijn er op gericht om met de tone of voice en beeldvorming van een klant naar buiten te treden. Dit kan je alleen doen als je ook in de omgeving aanwezig bent. Wij werken daarom altijd mee in de organisatie en bieden ook de klant de mogelijkheid om te participeren in het marketingproces.

Google diploma’s
Facebook diploma’s
Overige diploma’s

We staan te springen om je te helpen

Wil jij meer vrije tijd en toch in contact blijven met je doelgroep?

Bind en vind

Maak een connectie met je doelgroep en bind ze aan je merk en pagina om zo je naamsbekendheid en merkbekendheid te vergroten.

Social marketing

Social marketing is het nieuwe marketing. Het is ten alle tijden bereikbaar en makkelijk te bedienen. Geen onnodige marketing budgetten, maar in direct contact staan met je doelgroep

Doelgericht

Sta in contact met je doelgroep en je volgers. Kom snel te weten hoe je volgers over je merk en je product denken en neem ze mee in je verhaal. Inspireren is activeren.

Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u meer informatie? Druk op de onderstaande button om een afspraak met ons in te plannen!